jueves, 21 de mayo de 2015

VISITA- TALLER FUNDACIÓN ÁGAPEEl passat dimarts dia 12 de maig ens van visitar Lidia i Samuel, dos membres de la Fundació Ágape, associada a l'ONG GAIN amb la qual, alumnes del nostre centre de Projectes Humanitaris, és el segon any que col.laboren. 

Ens van fer un taller de dues hores dirigit als alumnes de 2n de Batxillerat A i B on ens van informar de la seva forma de treballar per la inclusió de les persones i a més, els alumnes van poder experimentar el que les persones sense sostre experimenten de forma molt subtil amb vàries dinàmiques i anècdotes.

Aquesta Fundació té una Missió: ACOMPANYAR I PROVEÏR DE OPCIONS A PERSONES EN SITUACIÓ DE RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL I EQUIPEN A D'ALTRES A FER-HO. 

És tracta d'un treball que té com a motor: "El que Déu espera de nosaltres és que practiquem la JUSTÍCIA, estimem la COMPASSIÓ i el busquem amb HUMILITAT"               ( Miquees, 6:8)

Un dels molts missatges que van voler compartir amb tots nosaltres és que cal buscar a Déu. Si ordenem les nostres prioritats i posem al principi de tot a Déu, ens ajudarà a portar cap endavant tot el que ens proposem. 

El taller va estar basat en tres pilars: coneix, conciència't i actua. Els alumnes van estar molt participatius durant les dues hores i van fer una valoració molt positiva.


No hay comentarios:

Publicar un comentario